U16 Bölge Şampiyonası Çanakkale'de düzenlenecek

Spor 22.02.2022 - 11:50, Güncelleme: 22.02.2022 - 11:50 1341+ kez okundu.
 

U16 Bölge Şampiyonası Çanakkale'de düzenlenecek

U 16 Erkek 1.Bölge Basketbol Şampiyonası teknik toplantısı Çanakkale’de gerçekleşti. Çanakkale büyük bir turnuvanın kilit rolünü üstlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2021-2022 sezonu yurt içi faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U16 (Erkek) 1. Bölge Şampiyonası teknik toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş’ın katılımlarıyla Çanakkale’de gerçekleşti. Düzenlenen teknik toplantı sonucunda müsabakaların fikstürleri belirlendi. Çanakkale ay içerisinde basketbolcuları misafir edecek olurken, karşılaşmalar ise Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak.
U 16 Erkek 1.Bölge Basketbol Şampiyonası teknik toplantısı Çanakkale’de gerçekleşti. Çanakkale büyük bir turnuvanın kilit rolünü üstlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) 2021-2022 sezonu yurt içi faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen U16 (Erkek) 1. Bölge Şampiyonası teknik toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş’ın katılımlarıyla Çanakkale’de gerçekleşti.

Düzenlenen teknik toplantı sonucunda müsabakaların fikstürleri belirlendi.

Çanakkale ay içerisinde basketbolcuları misafir edecek olurken, karşılaşmalar ise Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.