Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet sergisi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2023 - 08:26, Güncelleme: 30.10.2023 - 07:49 2900+ kez okundu.
 

Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet sergisi

Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet sergisi

Tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla coşku ve heyecan hakim oldu.Cumhuriyet Bayramı Bayburt’ta çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla sergi düzenlendi.Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen sergiye katıldı.Sergiyi ilgiyle gezen Başkan Pekmezci’ye Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal ve Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Yunus Emre Zengin eşlik etti.
Ülkü Ocaklarından Cumhuriyet sergisi
Tüm yurtta olduğu gibi Bayburt’ta da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla coşku ve heyecan hakim oldu.
Cumhuriyet Bayramı Bayburt’ta çeşitli etkinlik ve programlarla kutlandı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla sergi düzenlendi.
Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen sergiye katıldı.
Sergiyi ilgiyle gezen Başkan Pekmezci’ye Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal ve Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Yunus Emre Zengin eşlik etti.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.