Ünal Özcan: Ben sayın başkanın kefiline vekilim

Gündem 22.12.2021 - 22:01, Güncelleme: 22.12.2021 - 22:01 541+ kez okundu.
 

Ünal Özcan: Ben sayın başkanın kefiline vekilim

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Ocak ayında yapılacak olan seçimde ekibiyle beraber tekrar aday olduğunu açıkladı. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Başkan Demir’e destek verdiğini belirterek, “Bu işin içinde beraberiz. Ben sayın başkanın kefiline vekilim” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen kahvaltılı etkinliğe, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve çok sayıda üye katıldı. Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada, “2022 yılı seçim yılımız. Bizim de odamıza kayıtlı 900 küsur üyemiz var. 877 tanesi oy kullanabilecek üyemiz. Bunların içinde şartları tutan her üye arkadaşımız aday olabilir. Bizde sandık vardır, bu bir hizmet yarışıdır” dedi. “Yeniden adayız” Demir, başkanlık dönemi boyunca yaptıklarını anlatarak, “Ne zaman ihtiyaç oldu, o zaman üyelerle tartışarak ‘Kaç tane taksi plakası çıkaralım’ diyerek belediyemize soruyor, ihtiyaca göre liste veriyoruz. Servisçi esnaflarımızla her yıl toplantı yapıyoruz. Kamyon garajının içini asfalt yaptırdık. 2010 yılından bu yana yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Ekibimle birlikte yeniden Ocak’ın 8’inde yapılacak olan genel kurulda adayız” ifadelerini kullandı. “Bana ulaşamayan bir vatandaş gösterin” Demir, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Nahit Kaptan’ın söylemleri üzerine cevap vererek, “Geçtiğimiz günlerde bir adayımız da açıklama yaptı. Bir kaç tane cevap vermek istiyorum. Odada kurtarıcı vardı dedi. Odanın kurtarıcısı 2007 yılında satıldı bizden önce. Satılmadan önce, bir çalışanımız bu kurtarıcıda kaza yaptı. SSK mahkemeye verdi ve sonucunda 11 bin ceza gelmiş. Oda başkanı olduktan sonra 2011 yılında tüm mahkemeleri kaybetmişiz, 110 bin ceza geldi. 85 binin ödedik, sonra af çıktı ve ondan yararlandık” dedi. ‘Ulaşılabilir bir başkan’ konusunda da cevap veren Demir, “Bırakın üyeleri bana ulaşamayan bir vatandaş gösterin” vurgusunu yaptı. “Bu işin içinde beraberiz” Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan da bir konuşma yaparak, “Esnaf Odaları Birliği ve Şoförler Odası aynı bina içinde. Biz gün içerisinde görüşmediğimiz gün yok sayın başkanla. Yaptığımız her şeyin istişaresini yapıyoruz. Ben net bir şekilde söylüyorum; yaptığı hizmetleri görüyorum. Bu işin içinde beraberiz. Ben sayın başkanın kefiline vekilim” dedi.
Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Ocak ayında yapılacak olan seçimde ekibiyle beraber tekrar aday olduğunu açıkladı. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Başkan Demir’e destek verdiğini belirterek, “Bu işin içinde beraberiz. Ben sayın başkanın kefiline vekilim” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen kahvaltılı etkinliğe, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve çok sayıda üye katıldı.

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada, “2022 yılı seçim yılımız. Bizim de odamıza kayıtlı 900 küsur üyemiz var. 877 tanesi oy kullanabilecek üyemiz. Bunların içinde şartları tutan her üye arkadaşımız aday olabilir. Bizde sandık vardır, bu bir hizmet yarışıdır” dedi.

“Yeniden adayız”
Demir, başkanlık dönemi boyunca yaptıklarını anlatarak, “Ne zaman ihtiyaç oldu, o zaman üyelerle tartışarak ‘Kaç tane taksi plakası çıkaralım’ diyerek belediyemize soruyor, ihtiyaca göre liste veriyoruz. Servisçi esnaflarımızla her yıl toplantı yapıyoruz. Kamyon garajının içini asfalt yaptırdık. 2010 yılından bu yana yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Ekibimle birlikte yeniden Ocak’ın 8’inde yapılacak olan genel kurulda adayız” ifadelerini kullandı.

“Bana ulaşamayan bir vatandaş gösterin”
Demir, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Nahit Kaptan’ın söylemleri üzerine cevap vererek, “Geçtiğimiz günlerde bir adayımız da açıklama yaptı. Bir kaç tane cevap vermek istiyorum. Odada kurtarıcı vardı dedi. Odanın kurtarıcısı 2007 yılında satıldı bizden önce. Satılmadan önce, bir çalışanımız bu kurtarıcıda kaza yaptı. SSK mahkemeye verdi ve sonucunda 11 bin ceza gelmiş. Oda başkanı olduktan sonra 2011 yılında tüm mahkemeleri kaybetmişiz, 110 bin ceza geldi. 85 binin ödedik, sonra af çıktı ve ondan yararlandık” dedi.

‘Ulaşılabilir bir başkan’ konusunda da cevap veren Demir, “Bırakın üyeleri bana ulaşamayan bir vatandaş gösterin” vurgusunu yaptı.

“Bu işin içinde beraberiz”
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan da bir konuşma yaparak, “Esnaf Odaları Birliği ve Şoförler Odası aynı bina içinde. Biz gün içerisinde görüşmediğimiz gün yok sayın başkanla. Yaptığımız her şeyin istişaresini yapıyoruz. Ben net bir şekilde söylüyorum; yaptığı hizmetleri görüyorum. Bu işin içinde beraberiz. Ben sayın başkanın kefiline vekilim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.