Ürgüp Belediyesi Hatay’da çadır kent kurdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2023 - 19:19, Güncelleme: 23.02.2023 - 18:20 687+ kez okundu.
 

Ürgüp Belediyesi Hatay’da çadır kent kurdu

Ürgüp Belediyesi Hatay’da çadır kent kurdu

Ürgüp Belediyesi ekipleri Hatay Kırıkhan’daki depremzedeler için çadır kent kurulumunu tamamladı.Hatay’ın Kırıkhan ilçesine giden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile kurulan çadır kentte incelemelerde bulundu. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada, "Çadır kent kurmak üzere geldiğimiz Hatay-Kırıkhan’da, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ile koordineli olarak çadırkent kurulumunu gerçekleştirdik. Depremzedelerimize Çadır kent hayırlı olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bölgedeki çalışmaları inceledikten sonra depremzedeleri ziyaret ederek acılarına ortak oldu.
Ürgüp Belediyesi Hatay’da çadır kent kurdu
Ürgüp Belediyesi ekipleri Hatay Kırıkhan’daki depremzedeler için çadır kent kurulumunu tamamladı.
Hatay’ın Kırıkhan ilçesine giden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile kurulan çadır kentte incelemelerde bulundu. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada, "Çadır kent kurmak üzere geldiğimiz Hatay-Kırıkhan’da, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ile koordineli olarak çadırkent kurulumunu gerçekleştirdik. Depremzedelerimize Çadır kent hayırlı olsun. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bölgedeki çalışmaları inceledikten sonra depremzedeleri ziyaret ederek acılarına ortak oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.