Urla’da makilik alanda korkutan yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 20.07.2023 - 00:28 475+ kez okundu.
 

Urla’da makilik alanda korkutan yangın

Urla’da makilik alanda korkutan yangın

İzmir’in Urla ilçesinde makilik alanda çıkan yangına çok sayıda ekip tarafından müdahale ediliyor. Bölgedeki rüzgarın ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmalarını zorlaştırdığı öğrenildi.Yangın, Zeytineli Mahallesi’nde bulunan makilik alanda meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle alevler büyürken, ihbar üzerine adrese İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Dozer, iş makinesi ve arazözler ile ekipler alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürürken, jandarma ve ilçe belediye zabıta ekiplerince bölgede güvenlik önlemleri alındı.
Urla’da makilik alanda korkutan yangın
İzmir’in Urla ilçesinde makilik alanda çıkan yangına çok sayıda ekip tarafından müdahale ediliyor. Bölgedeki rüzgarın ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmalarını zorlaştırdığı öğrenildi.
Yangın, Zeytineli Mahallesi’nde bulunan makilik alanda meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle alevler büyürken, ihbar üzerine adrese İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Dozer, iş makinesi ve arazözler ile ekipler alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürürken, jandarma ve ilçe belediye zabıta ekiplerince bölgede güvenlik önlemleri alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.