Vali AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Gündem 08.02.2022 - 13:10, Güncelleme: 08.02.2022 - 13:10 1406+ kez okundu.
 

Vali AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Bir dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Yenice ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Musa GÖKTAŞ ile bir süre sohbet etti. Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim TAŞKIN, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk GÜNAY ve İl Genel Meclis Üyeleri Oktay ARSLAN ile Hilmi ÜNAL’ın da bulunduğu ziyarette; Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ’tan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ’a görevinde başarılar diledi.
Bir dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Yenice ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kaymakamlık makamına geçerek Kaymakam Musa GÖKTAŞ ile bir süre sohbet etti.

Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim TAŞKIN, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Faruk GÜNAY ve İl Genel Meclis Üyeleri Oktay ARSLAN ile Hilmi ÜNAL’ın da bulunduğu ziyarette; Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ’tan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirmelerin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Yenice Kaymakamı Musa GÖKTAŞ’a görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.