Vali AKTAŞ'tan Gülşen UZ’a Taziye Ziyareti

Gündem 01.03.2022 - 00:40, Güncelleme: 01.03.2022 - 00:40 1288+ kez okundu.
 

Vali AKTAŞ'tan Gülşen UZ’a Taziye Ziyareti

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’un annesi Merhume Emine ERDEKLİ’nin hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’u Karabiga beldesindeki evinde ziyaret ederek acısını paylaşan Vali İlhami AKTAŞ, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Vali İlhami AKTAŞ’ın taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Vali İlhami AKTAŞ’ın Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’a taziye ziyaretinde Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER ve Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ de bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’un annesi Merhume Emine ERDEKLİ’nin hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’u Karabiga beldesindeki evinde ziyaret ederek acısını paylaşan Vali İlhami AKTAŞ, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Vali İlhami AKTAŞ’ın taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Vali İlhami AKTAŞ’ın Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ’a taziye ziyaretinde Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER ve Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.