Vali Aktaş'tan İstiklal Marşı Mesajı

Gündem 13.03.2022 - 12:09, Güncelleme: 13.03.2022 - 12:09 1328+ kez okundu.
 

Vali Aktaş'tan İstiklal Marşı Mesajı

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ “İstiklâl Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” Mesajı Yayınladı

Vali İlhami Aktaş'ın mesajında; ''İstiklâl Marşımızın, 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümünü kutluyoruz. Büyük Şair Mehmet Akif Ersoy ‘un yazmış olduğu İstiklal Marşı,  Millet olarak zor zamanlarda birlikte olmanın, düşman karşısında göstermiş olduğumuz azim ve cesaretin, yeniden uyanışın veciz bir şekilde mısralara dökülmüş en güzel halidir.  Kurtuluş Mücadelemizi İstiklal Marşımızla ölümsüzleştiren Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy, milli ve manevi değerlerimizi esas alarak, hep birlikte geleceğe yürüyeceğimiz yolda  milli mutabakatımızın temel unsurlarını en müstesna şekilde anlatmıştır.  Bizlere düşen en büyük vazife İstiklal Marşımızda varolan değerler ışığında ülkemizi güçlü bir şekilde yarınlara taşımaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101. yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklâl Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün İstiklâl Kahramanlarımızı minnet ve rahmetle anıyorum.'' ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ “İstiklâl Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” Mesajı Yayınladı

Vali İlhami Aktaş'ın mesajında;

''İstiklâl Marşımızın, 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıldönümünü kutluyoruz.

Büyük Şair Mehmet Akif Ersoy ‘un yazmış olduğu İstiklal Marşı,  Millet olarak zor zamanlarda birlikte olmanın, düşman karşısında göstermiş olduğumuz azim ve cesaretin, yeniden uyanışın veciz bir şekilde mısralara dökülmüş en güzel halidir. 

Kurtuluş Mücadelemizi İstiklal Marşımızla ölümsüzleştiren Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy, milli ve manevi değerlerimizi esas alarak, hep birlikte geleceğe yürüyeceğimiz yolda  milli mutabakatımızın temel unsurlarını en müstesna şekilde anlatmıştır. 

Bizlere düşen en büyük vazife İstiklal Marşımızda varolan değerler ışığında ülkemizi güçlü bir şekilde yarınlara taşımaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101. yıldönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklâl Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün İstiklâl Kahramanlarımızı minnet ve rahmetle anıyorum.'' ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.