Vali İlhami Aktaş depremzedelerle buluştu

Gündem 20.07.2023 - 00:55, Güncelleme: 20.07.2023 - 00:55 547+ kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş depremzedelerle buluştu

Vali İlhami AKTAŞ, Biga ilçesi Ahmet Bican öğrenci yurdu ve Çan İlçesi KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Biga ilçesi Ahmet Bican öğrenci yurdu ve Çan İlçesi KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, misafir edilen vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.   Devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, çocuklarla da bir araya gelip, sohbet ederek yakından ilgilendi. Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretlerinde, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve yurt personeli eşlik etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Biga ilçesi Ahmet Bican öğrenci yurdu ve Çan İlçesi KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Biga ilçesi Ahmet Bican öğrenci yurdu ve Çan İlçesi KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, misafir edilen vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.  


Devletimizin her daim yanlarında olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, çocuklarla da bir araya gelip, sohbet ederek yakından ilgilendi.

Vali İlhami AKTAŞ’a ziyaretlerinde, Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL ve yurt personeli eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.