Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Tersanesinde

Gündem 22.12.2021 - 13:05, Güncelleme: 22.12.2021 - 13:05 542+ kez okundu.
 

Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Tersanesinde

Vali İlhami AKTAŞ, günlük programları kapsamında Gelibolu Tersanesi’ni ziyaret etti.

Gelibolu Tersanesi ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk AKSOY, Gelibolu Tersaneleri Genel Müdürü Can KOCAMAN ve Gelibolu Tersane Müdürü İbrahim ÖZLÜ ile bir süre görüşerek gemi imalatı sektörü ve tersanenin yürüttüğü diğer faaliyetler hakkında bilgi aldı. Gemi imalat sektörünün Çanakkale için önemli bir sanayi kollarından biri olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, istihdama katkı sağlayan tersane yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Gelibolu Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk AKSOY, Gelibolu Tersaneleri Genel Müdürü Can KOCAMAN ve Gelibolu Tersane Müdürü İbrahim ÖZLÜ, ziyaretinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ, günlük programları kapsamında Gelibolu Tersanesi’ni ziyaret etti.

Gelibolu Tersanesi ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ, Gelibolu Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk AKSOY, Gelibolu Tersaneleri Genel Müdürü Can KOCAMAN ve Gelibolu Tersane Müdürü İbrahim ÖZLÜ ile bir süre görüşerek gemi imalatı sektörü ve tersanenin yürüttüğü diğer faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gemi imalat sektörünün Çanakkale için önemli bir sanayi kollarından biri olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, istihdama katkı sağlayan tersane yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gelibolu Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk AKSOY, Gelibolu Tersaneleri Genel Müdürü Can KOCAMAN ve Gelibolu Tersane Müdürü İbrahim ÖZLÜ, ziyaretinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.