Vali İlhami Aktaş, genç muciti ağırladı

Eğitim 09.12.2021 - 13:36, Güncelleme: 09.12.2021 - 13:36 611+ kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş, genç muciti ağırladı

Sürücü Emniyet Gözlüğü’ projesinin sahibi Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Efe Kağan Ünlü, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım tarihleri arasında Konya ilinde gerçekleşen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nde Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar Kapsamında sergilenen ‘Sürücü Emniyet Gözlüğü’ projesi ile patent hakkına başvuran Çanakkale Fen Lisesi’nde öğrenim gören Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Efe Kağan Ünlü ve proje danışman öğretmeni Neda Şayan Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras Çakar’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, proje danışman öğretmeni Neda Şayan ve Çanakkale Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Efe Kağan Ünlü ile bir süre görüşüp sohbet etti. Vali Aktaş, uzun süre duraklama yapmadan araç kullanmak zorunda kalan kişilerin uyuklama ve yorgunluk durumlarını tespit ederek güvenli sürüş için sürücüleri uyarmayı amaçlayan Sürücü Emniyet Gözlüğü projesi hakkında Çanakkale Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Efe Kağan Ünlü’den bilgi aldı.
Sürücü Emniyet Gözlüğü’ projesinin sahibi Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Efe Kağan Ünlü, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katılım sağladığı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Kasım tarihleri arasında Konya ilinde gerçekleşen Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’nde Fikri Mülkiyet ve Sınai Haklar Kapsamında sergilenen ‘Sürücü Emniyet Gözlüğü’ projesi ile patent hakkına başvuran Çanakkale Fen Lisesi’nde öğrenim gören Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Efe Kağan Ünlü ve proje danışman öğretmeni Neda Şayan Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras Çakar’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, proje danışman öğretmeni Neda Şayan ve Çanakkale Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Efe Kağan Ünlü ile bir süre görüşüp sohbet etti.

Vali Aktaş, uzun süre duraklama yapmadan araç kullanmak zorunda kalan kişilerin uyuklama ve yorgunluk durumlarını tespit ederek güvenli sürüş için sürücüleri uyarmayı amaçlayan Sürücü Emniyet Gözlüğü projesi hakkında Çanakkale Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi Efe Kağan Ünlü’den bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.