Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretlerine devam ediyor

Gündem 06.01.2022 - 23:42, Güncelleme: 06.01.2022 - 23:42 1112+ kez okundu.
 

Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretlerine devam ediyor

Vali İlhami AKTAŞ, günlük ziyaret programları kapsamında Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölyesi, Çanakkale Konutları Site Yönetimi, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), Çanakkale Kent Konseyi ile Rön Ajansı ziyaret etti.

İlk olarak Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölyesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, işletme sahibi Mustafa ÖZ ile bir süre görüşerek atölyede yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölye sahibi Mustafa ÖZ’e çalışmalarında kolaylıklar dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu. Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Konutları Site Yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Site yönetiminden Sinan SÖZERİ, Nejdet ADALI ve Orhan DEDE tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, site yönetimi ile bir süre görüştü. Site Yönetiminden Sinan SÖZERİ, Nejdet ADALI ve Orhan DEDE Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaret programları kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Birgül ERKEN ile bir araya geldi. Dernek başkanı Birgül ERKEN, dernek çalışmalarıyla ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ziyaretinin ardından Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün GÖKSER ve yönetim kurulu üyeleri  Koray ÖZCAN ve Ramazan CANDAN ile bir araya geldi. ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün GÖKSER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, ÇATOD yeni yönetimine “hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyini ziyaret etti. Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU, kent konseyinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi. Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret programları kapsamında son olarak RÖN Ajansı ziyaret etti. RÖN Ajans sahibi Erhan SINMAZ ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, RÖN Ajans sahibi Erhan SINMAZ’a çalışmalarında başarılar dileyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, günlük ziyaret programları kapsamında Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölyesi, Çanakkale Konutları Site Yönetimi, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), Çanakkale Kent Konseyi ile Rön Ajansı ziyaret etti.

İlk olarak Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölyesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, işletme sahibi Mustafa ÖZ ile bir süre görüşerek atölyede yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Zeytinin Türküsü Zeytinyağı Tadım Atölye sahibi Mustafa ÖZ’e çalışmalarında kolaylıklar dileyerek bol kazançlar temennisinde bulundu.

Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Konutları Site Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Site yönetiminden Sinan SÖZERİ, Nejdet ADALI ve Orhan DEDE tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, site yönetimi ile bir süre görüştü.

Site Yönetiminden Sinan SÖZERİ, Nejdet ADALI ve Orhan DEDE Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaret programları kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Birgül ERKEN ile bir araya geldi.

Dernek başkanı Birgül ERKEN, dernek çalışmalarıyla ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ziyaretinin ardından Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün GÖKSER ve yönetim kurulu üyeleri  Koray ÖZCAN ve Ramazan CANDAN ile bir araya geldi.

ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün GÖKSER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, ÇATOD yeni yönetimine “hayırlı olsun” dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyini ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette; Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU, kent konseyinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Hulusi Evren KIZOĞLU ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ, ziyaret programları kapsamında son olarak RÖN Ajansı ziyaret etti.

RÖN Ajans sahibi Erhan SINMAZ ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, RÖN Ajans sahibi Erhan SINMAZ’a çalışmalarında başarılar dileyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.