Vali İlhami Aktaş'tan 18 Mart mesajı

Gündem 18.03.2024 - 14:45, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:45 1053+ kez okundu.
 

Vali İlhami Aktaş'tan 18 Mart mesajı

Vali İlhami AKTAŞ’ın “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü” Mesajı yayınladı. Vali Aktaş mesajında; "Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü ile ilgili yayınladığı mesajında Çanakkale Ruhu'nun Türkiye için önemine değindi.    Vali İlhami Aktaş'ın 18 Mart mesajı:   18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde, kahraman ecdadımızın Çanakkale Destanını yazarak bize vatan kıldığı bu topraklarda Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.      109 yıl önce Çanakkale Ruhu ile dönemin en güçlü donanmasına sahip İtilaf Kuvvetleri'ne karşı, birlik ve beraberlik içinde kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya göstermiştir.      Kurtuluş mücadelemizin temellerinin atıldığı, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanının canla, kanla, imanla yazıldığı Çanakkale Zaferi, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.      109 yıl önce verdiği istikbal ve istiklal mücadelesiyle tarihe altın harflerle adını yazdıran, bütün dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, Türkiye Yüzyılında da vatanına, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.      Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, topraklarımızı bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.      
Vali İlhami AKTAŞ’ın “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü” Mesajı yayınladı. Vali Aktaş mesajında; "Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.Yıl Dönümü ile ilgili yayınladığı mesajında Çanakkale Ruhu'nun Türkiye için önemine değindi. 

 

Vali İlhami Aktaş'ın 18 Mart mesajı:

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde, kahraman ecdadımızın Çanakkale Destanını yazarak bize vatan kıldığı bu topraklarda Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmanın manevi onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.     

109 yıl önce Çanakkale Ruhu ile dönemin en güçlü donanmasına sahip İtilaf Kuvvetleri'ne karşı, birlik ve beraberlik içinde kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya göstermiştir.  
  
Kurtuluş mücadelemizin temellerinin atıldığı, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanının canla, kanla, imanla yazıldığı Çanakkale Zaferi, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.     

109 yıl önce verdiği istikbal ve istiklal mücadelesiyle tarihe altın harflerle adını yazdıran, bütün dünyaya “ Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, Türkiye Yüzyılında da vatanına, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.     

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, topraklarımızı bize vatan kılan Aziz Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.