Vergi kesintisi iadesi için dikkat!

Ekonomi 12.12.2021 - 23:55, Güncelleme: 12.12.2021 - 23:55 548+ kez okundu.
 

Vergi kesintisi iadesi için dikkat!

Çanakkale Ziraat Odası tarımsal destek ödemeleri üzerinden tahsil edilen gelir vergisi ve faizi vergisi kesintisi iadesi için üreticiye duyuruda bulundu.

Sosyal medya sayfasında üreticiye duyuruda bulunan Çanakkale Ziraat Odası, yapılan tarımsal destek ödemeleri üzerinden tahsil edilen gelir vergisi ve faizi vergisi kesintisi iadesi için 31 Aralık tarihine kadar Vergi Dairesine müracaat edilmesi gerektiğini belirtti. Müracaat formlarının Ziraat Odasından alabilecek olan üreticiye; 10 Aralık tarihinden önce yapılan başvuruların geçerli olmayacağı, yeni düzenlenen tebliğe göre çıkan dilekçe ile tekrar başvuruda bulunmaları gerekliliği de vurgulandı.
Çanakkale Ziraat Odası tarımsal destek ödemeleri üzerinden tahsil edilen gelir vergisi ve faizi vergisi kesintisi iadesi için üreticiye duyuruda bulundu.

Sosyal medya sayfasında üreticiye duyuruda bulunan Çanakkale Ziraat Odası, yapılan tarımsal destek ödemeleri üzerinden tahsil edilen gelir vergisi ve faizi vergisi kesintisi iadesi için 31 Aralık tarihine kadar Vergi Dairesine müracaat edilmesi gerektiğini belirtti.

Müracaat formlarının Ziraat Odasından alabilecek olan üreticiye; 10 Aralık tarihinden önce yapılan başvuruların geçerli olmayacağı, yeni düzenlenen tebliğe göre çıkan dilekçe ile tekrar başvuruda bulunmaları gerekliliği de vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.