Yağmurdan etkilenen bölgelerde çalışmalar sürüyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2023 - 06:57, Güncelleme: 19.06.2023 - 02:46 896+ kez okundu.
 

Yağmurdan etkilenen bölgelerde çalışmalar sürüyor

Yağmurdan etkilenen bölgelerde çalışmalar sürüyor

Uşak’ta akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur sonrasında İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor.Uşak’ta yapılan uyarılar sonrasında akşam saatlerinde sağanak yağış başladı. Yağışlardan kaynaklı Gökçedal, Ciğerdede, Bağbaşı, Sorkun, Budaklar, Karaboyalık, Muratlı ve Yeşilyurt Köylerinde su baskınları, dere taşmalarının yanı sıra bazı ev ve ahırları da su bastı. Vali Turan Ergün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş de bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme çalışmaları sonrasında İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalara başladı ve çalışmalarda 5. saate gelindiğinde çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Yağmurdan etkilenen bölgelerde çalışmalar sürüyor
Uşak’ta akşam saatlerinde etkisini arttıran yağmur sonrasında İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Uşak’ta yapılan uyarılar sonrasında akşam saatlerinde sağanak yağış başladı. Yağışlardan kaynaklı Gökçedal, Ciğerdede, Bağbaşı, Sorkun, Budaklar, Karaboyalık, Muratlı ve Yeşilyurt Köylerinde su baskınları, dere taşmalarının yanı sıra bazı ev ve ahırları da su bastı. Vali Turan Ergün ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş de bölgede incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme çalışmaları sonrasında İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalara başladı ve çalışmalarda 5. saate gelindiğinde çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.