Yenice'de toplandılar

Ekonomi 28.01.2022 - 12:15, Güncelleme: 28.01.2022 - 12:15 1073+ kez okundu.
 

Yenice'de toplandılar

TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender Yenice ilçesini ziyarete giderek, burada Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan ile görüştü.

Yenice Kaymakamlığının ev sahipliğinde, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender ilçedeki muhtarlar ile yapılan toplantıda TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı İlanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. İskender, toplantıda çeşitli bilgilendirmelerde bulunarak; Yeniceli çiftçi, esnaf, şirket, kooperatif ve girişimcilerinin tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, süs bitkileri ve çiçek soğanı, fide fidan yetiştiriciliği, mantar ve misel üretimi, arıcılık, zanaatkarlık ve katma değerli ürünler, kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji konularında projelerini beklediklerini belirtti.
TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender Yenice ilçesini ziyarete giderek, burada Yenice Kaymakamı Musa Göktaş ve Yenice Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Özcan ile görüştü.

Yenice Kaymakamlığının ev sahipliğinde, TKDK İl Koordinatörü Hasan İskender ilçedeki muhtarlar ile yapılan toplantıda TKDK destekleri ve 11. Başvuru Çağrı İlanıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

İskender, toplantıda çeşitli bilgilendirmelerde bulunarak; Yeniceli çiftçi, esnaf, şirket, kooperatif ve girişimcilerinin tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, süs bitkileri ve çiçek soğanı, fide fidan yetiştiriciliği, mantar ve misel üretimi, arıcılık, zanaatkarlık ve katma değerli ürünler, kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetleri, su ürünleri yetiştiriciliği, makine parkları, yenilenebilir enerji konularında projelerini beklediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.