Yeşilay artık Çanakkale’de!

Gündem 26.01.2022 - 20:52, Güncelleme: 26.01.2022 - 20:52 1228+ kez okundu.
 

Yeşilay artık Çanakkale’de!

Çanakkale Valiliği, Türkiye çapına yayılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Çanakkale’de hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Bağımlılıkları hayatınızdan çıkarmak için Yeşilay Danışmanlık Merkezini arayın” çağrısı yapıldı. Bağımlılıklardan kurtulmak isteyen vatandaşlara destek sağlayan ve Türkiye çapına yayılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Çanakkale’de hizmet vermeye başladığını belirtti. Kişilerin, bağımlıklarla ilgili ücretsiz psikososyal destek almak için 115 danışma hattını arayabilecekleri ve http://www.yedam.org.tr/ adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecekleri de açıklandı.
Çanakkale Valiliği, Türkiye çapına yayılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Çanakkale’de hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Valiliğin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Bağımlılıkları hayatınızdan çıkarmak için Yeşilay Danışmanlık Merkezini arayın” çağrısı yapıldı.

Bağımlılıklardan kurtulmak isteyen vatandaşlara destek sağlayan ve Türkiye çapına yayılan Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin Çanakkale’de hizmet vermeye başladığını belirtti.

Kişilerin, bağımlıklarla ilgili ücretsiz psikososyal destek almak için 115 danışma hattını arayabilecekleri ve http://www.yedam.org.tr/ adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecekleri de açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.