Yeşilspor Lig’den çekildi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2023 - 09:33, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:24 537+ kez okundu.
 

Yeşilspor Lig’den çekildi

Yeşilspor Lig’den çekildi

Kayseri Süper U-18 Ligi’nde fikstür çekimine katılan Yeşilspor, lige devam etmeyeceğini verdiği dilekçe ile Futbol İl Temsilciliği’ne bildirdi.Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyerek, Süper U-18 Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Yeşilspor, ligde umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz hafta başlayan ligde ilk hafta maçını Erkiletspor ile oynaması gereken Yeşilspor bu maça çıkmadı. Hükmen mağlup ilan edilen ekip, bu maçın ardından ligden çekilme kararı aldı. Futbol İl Temsilciliği’ne ligden çekildiğini bildiren dilekçeyi sunan Yeşilspor, ligin ikinci haftasında maça çıkmayacak.Lig’de bundan sonraki haftalarda fikstür gereği Yeşilspor ile karşılaşacak takımlar hükmen galip sayılacak.
Yeşilspor Lig’den çekildi
Kayseri Süper U-18 Ligi’nde fikstür çekimine katılan Yeşilspor, lige devam etmeyeceğini verdiği dilekçe ile Futbol İl Temsilciliği’ne bildirdi.
Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyerek, Süper U-18 Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Yeşilspor, ligde umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz hafta başlayan ligde ilk hafta maçını Erkiletspor ile oynaması gereken Yeşilspor bu maça çıkmadı. Hükmen mağlup ilan edilen ekip, bu maçın ardından ligden çekilme kararı aldı. Futbol İl Temsilciliği’ne ligden çekildiğini bildiren dilekçeyi sunan Yeşilspor, ligin ikinci haftasında maça çıkmayacak.
Lig’de bundan sonraki haftalarda fikstür gereği Yeşilspor ile karşılaşacak takımlar hükmen galip sayılacak.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.