Zehirlenenlerin sayısı 33’e yükseldi, 4 kişi yoğun bakımda

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2023 - 16:37, Güncelleme: 22.09.2023 - 16:11 868+ kez okundu.
 

Zehirlenenlerin sayısı 33’e yükseldi, 4 kişi yoğun bakımda

Zehirlenenlerin sayısı 33’e yükseldi, 4 kişi yoğun bakımda

Bolu’nun Gerede ilçesinde 54 kişinin kaldığı huzurevinde yemekten zehirlenen 33 kişiden 4’ü, yoğun bakıma alındı.Edinilen bilgiye göre, Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 54 kişiden, önceki gün akşam yemeği yedikten sonra ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü. İlk etapta 18 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle Gerede Devlet Hastanesi’ne ve Bolu şehir merkezindeki hastanelerde tedaviye alındı. Aradan geçen bir sürenin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanların sayısı 33’e yükseldi.Yaşı 80’in üzerinde olan ve zehirlenmeyi daha ağır geçiren 4 kişi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Vatandaşların ishal ve kusma şikayetlerinin devam ettiği ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Zehirlenenlerin sayısı 33’e yükseldi, 4 kişi yoğun bakımda
Bolu’nun Gerede ilçesinde 54 kişinin kaldığı huzurevinde yemekten zehirlenen 33 kişiden 4’ü, yoğun bakıma alındı.
Edinilen bilgiye göre, Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 54 kişiden, önceki gün akşam yemeği yedikten sonra ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü. İlk etapta 18 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle Gerede Devlet Hastanesi’ne ve Bolu şehir merkezindeki hastanelerde tedaviye alındı. Aradan geçen bir sürenin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanların sayısı 33’e yükseldi.
Yaşı 80’in üzerinde olan ve zehirlenmeyi daha ağır geçiren 4 kişi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Vatandaşların ishal ve kusma şikayetlerinin devam ettiği ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.