Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinde inceleme yapıldı

Ekonomi 19.02.2022 - 16:26, Güncelleme: 19.02.2022 - 16:26 1648+ kez okundu.
 

Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinde inceleme yapıldı

AK Parti Ezine ilçe teşkilatı geçtiğimiz gün, Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinde incelemelerde bulundu.

Parti tarafından yapılan bilgilendirmede, “Ezine İlçe Başkanlığımız tarafından, Ezine Kaymakamız Yunus Kızılgüneş, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, İl Genel Meclis Üyemiz Murat Yahya Sezgin, Ezine Muhtarlar Dernek Başkanımız Oktay Akay ile ilçe köy ve merkez mahalle muhtarlarımızın katılımlarıyla, şehrimize turizm ve ticarette katkı sağlayacak, toplam uzunluğu 10 kilometre olan proje sayesinde ulaşım 35 dakikadan 7 dakikaya inecek, Ayvacık Küçükkuyu Tünellerimize teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında tünellerimizi inceleme fırsatı bulan muhtarlarımıza, yetkililer tarafından brifing verildi” ifadeleri yer aldı.
AK Parti Ezine ilçe teşkilatı geçtiğimiz gün, Ayvacık-Küçükkuyu tünellerinde incelemelerde bulundu.

Parti tarafından yapılan bilgilendirmede, “ Ezine İlçe Başkanlığımız tarafından, Ezine Kaymakamız Yunus Kızılgüneş, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, İl Genel Meclis Üyemiz Murat Yahya Sezgin, Ezine Muhtarlar Dernek Başkanımız Oktay Akay ile ilçe köy ve merkez mahalle muhtarlarımızın katılımlarıyla, şehrimize turizm ve ticarette katkı sağlayacak, toplam uzunluğu 10 kilometre olan proje sayesinde ulaşım 35 dakikadan 7 dakikaya inecek, Ayvacık Küçükkuyu Tünellerimize teknik gezi düzenlendi.

Gezi kapsamında tünellerimizi inceleme fırsatı bulan muhtarlarımıza, yetkililer tarafından brifing verildi” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.